SEO pentru domeniul site-ului

Cumpără domenii care conțin greșeli de dactilografiere și toate domeniile generice

Dacă site-ul tău este cunoscut (sau este foarte posibil să devină popluar într-o zi) ar fi bine să găsești oamenii care scriu greșit numele site-ului tău (CyberSquatters) și să cumperi domenii care conțin greșeli de scriere asociate domeniului tău:

De exemplu, verifică site-ul www.goooogle.com. Acest site nu este conectat cu www.google.com; cei care dețin acest domeniu, profită de popluaritatea brand-ului Google pentru a-și promova propriile servicii.

Cum să îți protejezi domeniul de CyberSquatters:

  1. Cumpără toate extensiile generice ale domeniului tău. De exemplu: ro, fbb.net, fbb.com
  2. Cumpăra toate domeniile care conțin greșeli de scriere asociate domeniului tău. De exemplu: ro, ffbb.ro
  3. Cumpără toate extensiile specifice țărilor în care site-ul tău este popular. De exemplu, fbb.co.uk, fbb.fr.Cum să îți protejezi brand-ul:
  4. Când deții propriul domeniu, este preferabil să îți înregistrezi brand-ul/ trademark-ul pentru a te proteja de CyberSquatters.
  5. Verifică dacă numele brand-ului tău este disponibil în fiecare țară sau regiune în care dorești să activezi. Dacă este disponibil, înregistrează-l singur sau roagă un avocat să facă asta pentru tine.

Extinde înregistrarea domeniului

Știi că îți poți înregistra domeniul pentru o perioadă de până la 10 ani? Făcând acest lucru, vei arăta oamenilor cât de serios ești în legătură cu acest business. În plus, la un nivel mai mic, este bun pentru SEO. Factorii pe baza datorită cărora se realizează ranking-ul sunt impredictibili, dar acest lucru poate avea un efect pozitiv asupra SERP-ului site-ului tău.

Alte resurse utile:

Urmărește videoclipul How much does a domain’s age affect its ranking? pentru a vedea părerea unui specialist referitor la importanța extinderii înregistrării domeniului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *