Google+ și Google Maps pentru afacerea locală

Optimizează afacerea locală pe Google+

Crează un cont Google care poate fi folosit pentru toate afacerile tale locale înrudite cu activitatea de pe site. Aici poți citi mai mult despre cum să îți înregistrezi afacerea locală pe Google.

1.) Dă click pe “Get Started for Free” după ce deschizi link-ul.

2.) Adaugă numărul de telefon principal al afacerii tale și vezi dacă există deja afacerea ta pe Google Maps. Dacă nu apare acolo, dă click pe Add a New Listing.

3.) Apoi va trebui să completezi un formular cu detaliile despre afacerea ta locală. Asigură-te că acestea sunt detaliile exacte pe care le folosești pentru a promova afacerea ta pe celelalte site-uri. De exemplu, nu folosi Biznmane.com pe un site și Bizname LLC pe alte site-uri.

  • Dacă ai o singură adresă, asigură-te că introduci adresa de mail de business completă. Din nou, constanța este cheia.

4.) Apoi vei primi pe mail un postcard pe adresa business-ului tău sau pe o adresă alternativă pe care ai trecut-o în formular. Dacă este o nouă listare sau o nouă adresă, va trebui să confirmi adresa prin mail sau telefon.

5.) În aproximativ 2 săptămâni, Google îți va trimie un cod PIN și intrucțiuni de activare. Urmează pașii din scrisoare și introdu PIN-ul în dashboard-ul de pe Google Places.

  • Deși Google Places s-a transformat acum în Google+ Local , trebuie să ai un cont pe Google Places pentru a verifica analiticile.

6.) Va trebui să parcurgi un alt pas pentru verificarea afacerii odată ce ai creat pagina pe Local Business Google+ .

7.) Toate review-urile oferite de clienți, rating-urile, pozele și videoclipurile sunt gestionate pe Google+ Local. Învață cum să gestionezi pagina ta de Google+Local.

Similar, înregistrează afacerea ta locală pe cel de-al doilea cel mai popular motor de căutare – Bing. Aici vei găsi pașii necesari pentru a-ți înregistra afacerea și pentru a fi verificată pe Bing Local Business Portal.

Fii constant cu detaliile pe care le oferi despre afacerea ta pe principalele motoare de căutare și pe alte site-uri de review-uri pentru afacerile locale (Yelp, Yahoo! Local, TripAdvisor, InsiderSearch, etc.).

Marchează afacerea pe Google Maps

Poți să adaugi afacerea ta pe Google Maps. Vizitează Google Maps și dă click pe Put your business on Google Maps.

Trebuie să ai un cont pe Google Places pentru a face acest lucru. Folosind Local Business Center Dashboard poți controla conținutul care apare în Google sau Google Maps.

Folosește Google map marker pentru a adăuga afacerea pe hartă.

Pregătește informațiile care trebuie să apară pe pagina afacerii tale: adresa, cum să te contacteze, domeniul în care se înscrie business-ul, metode de plată, orarul de lucru.

Căutarea pe Google Maps oferă toate detaliile despre business (incluzând fotografiile și ultimele review-uri) oferite în paginile de business de pe Google+Local.

În plus, cu ultima actualizare oferită, Google Maps for Android, ai o mai mare posibilitate de a ajunge la audiența care folosește telefoane smart.

Alte resurse utile:

Articolul How to Mark Online Maps te îndrumă pas cu pas spre marcarea unui loc pe Google Maps.

More About Google Map Marker prezintă cum să folosești Google Map Marker pentru a-ți îmbunătăți prezența în Google Maps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *