Implicarea in discuțiile online

Implică-te într-o discuție a comunității

Răspunde la întrebări înrudite cu nișa ta de pe site-uri sau platformele sociale pe care esti conectat. Urmărește să obții un statut de expert pentru un anumit subiect prin oferirea de răspunsuri relevante și valoaroase. Acest lucru te ajută să obții un rank mai bun, să îți construiești brand-ul și să faci trimitere către paginile relevante ale site-ului tău. Obține un statut de expert prin răspunderea la cât mai multe întrebări posibile din nișa ta.

Alte resurse utile:

În articolul Advantages of Social Community Discussions găsești motivații puternice pentru a începe să te implici în discuțiile generate în comunitatea ta.

Ia parte la o discuție lansată în forumuri

Implică-te în discuțiile de pe forumurile din nișa ta.

Oferă un link către site-ul tău numai atunci când este absolut necesar și util; poți include de fiecare dată un link în semnătura ta. Sunt câteva forumuri care îți permit să adaugi link-uri de la site-urile tale pe profilul personal. Acesta este o activitate de backlink eficientă. De asemenea, discuțiile din forumuri apar în rezultatele de pe prima pagină a celor mai multe cuvinte cheie.

Sfaturi pentru a identifica forumurile cele mai bune:

  • Trebuie să aibă peste 1000 de membri sau mai mulți
  • Să aibă un număr mare de postări – în jur de 10,000
  • Trebuie să fie un forum activ, cu minim 10-15 postări pe zi
  • Majoritatea permit introducerea link-ului în semnătură fie de la început, fie după un anumit număr de postări
  • Trebuie să aibă un rank bun

Nu folosi la numele contului de pe forum numele brand-ului sau al companiei. Cu o participare constantă în forumuri, poți să devii văzut drept un expert în industrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *