Realizarea de videoclipuri care atrag vizitatorii

Poate ai observat faptul că rezultatele căutării includ un conținut bogat, precum videoclipuri, imagini, hărți. Aceasta este o oportunitate pentru compania ta de a produce video valoros care îți va aduce mai mulți vizitatori pe site.

Poți fie să găzduiești videoclipuri pe site-ul tău sau pe o a treia parte (third party site). Ambele opțiuni au propriile avantaje.

Următoarele sfaturi te vor ajuta să crești rank-ul videoclipurilor tale pentru cuvintele tale cheie:

  • Folosește cuvinte cheie în titlul și descrierea videoclipului
  • Adaugă cuvinte cheie potențiale la Tags. Folosește cel puțin 10 tag-uri.
  • Transcripturile video sunt o sursă bogată de conținut care este indexată în motoarele de căutare. Adaugă cuvinte cheie în ele pentru a obține un rank mai înalt.
  • Încearcă să construiești backlinks către videoclipurile tale folosind acele cuvinte cheie. Asigură-te că nu faci acest lucru în exces ca să nu fi afectat de actualizarea Google Penguin. Ideal ar fi ca backlink-urile să nu conțină mai mult de 50% din textul ancoră. Pentru restul, poți să folosești cuvinte cheie corelate cu brandul, numele domeniului și cuvinte generice precum „apasă aici pentru a afla mai multe”.

Descarcă în mod gratuit aplicația Jing dacă vrei să creezi rapid videoclipuri demo pentru serviciile și produsele tale. Poți să îți înregristrezi vocea în spate pentru a oferi informații despre produsele și serviciile tale. Un alt software cu plată care te poate ajuta să creezi și să editezi videoclipuri este Camtasia.

Alte resurse utile:

În articolul How to Rank on the First Page of Google Through Videos sunt prezentați câțiva pași esențiali pentru a profita de oportunitatea de a crea videoclipuri: adăugare pe Youtube a videoclipului, integrarea într-o postare, însoțit de text, crearea unui canal pe Youtube pentru companie și alte idei utile. Reelseo.com este un site dedicat marketingului prin intermediul videoclipurilor unde găsești foarte multe articole.

Tutorialul Online Video Marketing Strategy pune accent pe importanța existenței unei strategii în spatele creării unor videoclipuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *