Începe un blog pentru business

Bloggingul este o modalitate foarte bună pentru a atrage vizitatori relevanți către site-ul tău. Cere-i dezvoltatorului site-ului să introducă o pagină pentru blog pe site sau fa chiar tu lucrul acesta.

Conecteză profilul de Google+ si toate celelalte profiluri sociale la blogul tău ca rezultatele căutării să afișeze fotografia ta. Rezultatele căutării care conțin fotografii unice au rată mai mare de click-uri.

Scrie despre industrie, competitiție, produse și servicii. De asemenea, nu uita să îți optimizezi articolele de pe blog și să le promovezi pe social media.

Rank-ul site-ului tău crește mai rapid atunci când adaugi conținut fresh și constant pe blogul tău. Folosește cuvinte cheie foarte bine alese și subiecte de interes.

Alte resurse utile:

SEO Strategies for Your Blog prezintă strategii precum publicarea de conținut actualizat pe blog, crearea unei autorități în nișă, punerea de link-uri interne de calitate și altele.

Articolul Tips to Increase Comments on Your Blog poate fi foarte util dacă dorești să generezi cât mai multe comentarii pe blogul tău.

Blogging for Business este un videoclip care prezintă beneficiile creării unui blog, elementele care contribuie la construirea SEO-ului și platformele pe care poți construi blogul.

******

Speram ca articolul a fost util.   Alte intrebari ?   Un specialist IMO iti poate raspunde oricand. Aici este formularul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *