Trimitere comunicate de presă

Cea mai ușoară modalitate de a ajunge în Google News sau Bing News este prin interemdiul lansării de comunicate de presă. Scriind știri foarte importante și un conținut informativ despre compania ta sau despre cuvintele tale cheie poate să îți ofere backlink-uri de calitate instant.

Obținerea de link-uri prin intermediul comunicatelor de presă este una dintre cele mai vechi strategii de creștere în rank și rămâne neafectată de nicio actualizare a algoritmilor Google. De asemenea, există numeroase site-uri gratuite sau plătite pentru comunicatele de presă.

Sfaturi:

  • Asigură-te că ceea ce ai scris în comunicatul de presă nu sună ca un anunț promoțional.
  • Pentru o creștere eficientă a schimbului de link-uri, este bine să lansezi noi știri în fiecare săptămână.

Unele dintre cele mai bune site-uri de comunicate de presă sunt:

Alte resurse utile:

How to Write a Press Release este un articol foarte bun care pune accentul pe scrierea unor headline-uri originale, care explică ce este bine să scrii în corpul unui comunicat de presă și importanța utilizării celor 5C.

How to Use Press Releases to Your Advantage prezintă cum poți să beneficiezi cât mai bine de avantajele scrierii unui comunicat de presă.

72 Free Press Release Sites este o listă în care găsești site-uri străine pe care poți publica gratuit comunicatul de presă.

******

Speram ca articolul a fost util.   Alte intrebari ?   Un specialist IMO iti poate raspunde oricand. Aici este formularul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *