Cum să folosești Google+

Așa cum Google search este important pentru SEO, Google+ este important atât pentru SEO cât și din perspectivă socială.

Mai jos afli cum poți să creezi o pagină de Google+ Page pentru afacerea ta:

  • Creează o pagină Google+ Page pentru afacerea ta de aici.
  • Alege o categorie relevantă înainte de a crea o pagină de business. De exemplu, Afacere Locală, Produs sau brand, etc.
  • Completează secțiunea Despre/ About folosind cuvintele cheie într-o descriere scurtă și atrăgătoare.
  • Adaugă o poză de profil și include o etichetă.
  • Apasă Finish.
  • Mergi și editează profilul. Opțiunea „Edit Page” apare în pagina principală când dai click pe Pages > Manage Your Page de pe profilul tău.
  • Poți să adaugi manageri pentru pagina ta. Poți să clasifici Notificările în categorii precum All Posts, Your Posts, Other People’s Posts and Mentions of you, pentru a gestiona în mod eficient pagina ta și pentru a vedea ce s-a scris despre brand-ul tău.

Sfaturi pentru promovarea afacerii pe Google+:

  • Imaginile și videoclipurile sunt de obicei mai mari când sunt publicate pe Google+. Poți să folosești acest lucru în avantajul tău și să atragi fani prin publicarea de fotografii și videoclipuri care atrag atenția.
  • Poți să publici aceleași noutăți pe care le publci și pe Facebook, Twitter și LinkedIn.
  • Folosește Google+ Hangouts și Google+ Event pentru a promova evenimentele online sau offline.

Este posibil să nu fie chiar atât de multă audiență pentru tine pe Google+ momentan, ținând cont de faptul că este o platformă socială mai nouă pentru utilizatorii obișnuiți, dar va avea beneficii imense dacă începi să îți promvezi afacerea chiar de acum. În primul rând, Google va începe să înregistreze semnalele sociale ale business-ului tău de pe Google+ mai mult decât de pe orice alt mediu social; în al doilea rând, competiția ta este foarte posibil să nu fie activă momentan pe Google+, așadar ai un avantaj pentru a-ți construi brand-ul mult mai rapid decât celelalte din nișa ta. De asemenea, dacă începi să îți construiești cercul de business de acum, în căutări vei apărea mult mai sus și vei construi mai multă autoritate și încredere în business-ul tău.

Alte resurse utile:

Pentru un plus de înțelegere despre cum să realizezi o pagină pe Google+ pentru business-ul tău și cum să beneficiezi de avantajele acestei platforme, îți recomandă articolul Set Up Google+ for Business.

5 sfaturi utile pentru a crește marketingul afacerii tale prin intermediul Google+ găsești pe SEO Tips Using Google+.

 

******

Speram ca articolul a fost util.   Alte intrebari ?   Un specialist IMO iti poate raspunde oricand. Aici este formularul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *