Creează și menține câteva profiluri de Social Media

Ca o metodă de construire de link-uri, oamenii au în general foarte multe profiluri sociale, dar nu găsesc timpul necesar pentru a le gestiona. Menținerea unui profil activ și încurajarea audienței de a se implica, conduce la construirea unui brand de calitate.

Dacă ai nevoie de link juice constant de pe aceste profiluri, tu trebuie să le actualizezi în mod constant cu un conținut fresh.

Există un software care îți permite să actualizezi automat aceste profiluri, însă eficiența unei astfel de metode nu este la fel de mare precum realizarea manuală a monitorizării și actualizării profilurilor sociale. Oamenii tind să utilizeze un astfel de software atunci când au peste 100 de profiluri; noi îți sugerăm să menții 10 profiluri în același timp.

Menține într-un fișier excel o listă cu platformele sociale pe care ai cont și ultima dată când le-ai actualizat. De fiecare dată când ai o actualizare pe profilul de Facebook, Twitter și LinkedIn, public-o și pe celelalte profiluri.

Alte resurse utile:

How to Manage Social Media Profiles este un articol tare util care explică ce este managementul rețelelor sociale, cum să le gestionezi și instrumente pentru a face acest lucru.

Social Media Tools for Maintaining Profiles prezintă 4 instrumente de social media pentru business-urile mici.

 

******

Speram ca articolul a fost util.   Alte intrebari ?   Un specialist IMO iti poate raspunde oricand. Aici este formularul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *