Google AdWords si Facebook Ads

Advertising prin AdWords

AdWords este o platformă de advertising de la Google. Îți permite să adaugi reclame în top-ul afișărilor căutărilor pe Google. AdWords se ocupă de advertising-ul pe milioane de site-uri.

Cu AdWords poți să targetezi consumatorii potnețiali prin “Search Queries” specifice. Asta înseamnă că poți să atragi vizitatorii care de fapt caută produsul sau serviciul tău.

De obicei plătești pe click-ul dat de vizitatorul care vine pe site-ul tău. În acest fel poți să setezi un preț și să menții un control asupra cheltuielilor.

Prețurile încep de obicei de la 2$ pe click, dar pot să varieze și depind de competiție.

Noi îți sugerăm să începi prin a-ți seta un buget mic pe lună. Vizitează pagina oficială AdWords FAQ pentru a găsi resurse online și tutoriale.

Dacă ai nevoie pe viitor, poți să contactezi experții AdWords.

Alte resurse utile:

A Guide to Improving Your AdWords Quality Score vorbește despre scorul calității pe AdWords și oferă 7 idei pentru a îmbunătăți acest scor.

How to create a new campaign este un tutorial pentru cei care vor să creeze o campanie prin intermediul Google AdWords.

Facebook Ads

Advertising-ul pe Facebook îți permite să te adresezi anumitor profiluri socio-demografice. Utilizatorii de Facebook oferă multe informații pe profilurile lor (vârstă, gen, oraș, companie, interese, etc) și Facebook oferă oportunitatea pentru advertiseri să folosească aceste informații pentru a se adresa unui grup specific.

Reclamele tale vor apărea numai în grupul targetat, în acest fel nu plătești pentru vizitatori necalificați.

Prețurile încep de obicei de la 2$ pe click, dar pot să varieze și depind de competiție.

Alte resurse utile:

Pe Facebook Advertising Platform găsești platforma pe care poți realiza publicitate, iar pe Facebook for Business găsești site-ul destinat promovării business-ului pe Facebook și tot de aici poți să creezi și reclama.

 

******

Speram ca articolul a fost util.   Alte intrebari ?   Un specialist IMO iti poate raspunde oricand. Aici este formularul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *